Thursday, August 11, 2005

Help, Please....Someone??? Anyone???

Ok so I tried changing my look, and now I can't get all of my links to show up. This is the same problem I had on the old template, so I thought maybe if I changed it, I could fix it. WRONG. I don't get why half of my blogs aren't showing up. Anyone have any ideas??? (Eve, come on, I know you can help me!! lol)

9 Comments:

At 10:31 PM, Blogger Julie said...

When I 'hover over', I see the link showing up on the bottom of the window, but obviously the link field is not showing the titles. hmmmmm And I can't remember how to view your code. I guess you checked your template lines to make sure the a href= crap was all in place, right?
I'm no help, sorry. But I like the new look.

 
At 1:25 AM, Blogger lauralu said...

love the new look but don't appreciate that blogger removed the link to me. hmmph!

 
At 5:29 AM, Blogger Jill said...

When my links turned to crap, it was all the fault of a missing ". I would suggest you do a really detailed study of the links that work and see what tiny piece of crap is missing.

If that ain't the problem, then I can't help as I know very little about all that kind of techy stuff. But the new template is very nice:)

Laura, our blog links ran away together. This may not even be the template's fault, it could be ours.

 
At 6:27 AM, Blogger Kathy McC said...

Hmmmm...I would try to help you, but I had to get dh to do mine for me. I am completely useless in this department. :(

 
At 7:51 AM, Blogger Julie said...

Didja notice you also lost the titles for your posts, and that your 'recent posts' (without the titles)are showing up in your links box?
This isn't as easy as they make it sound!

 
At 9:01 AM, Blogger Julie said...

I really don't know what the hell is going on. All of the links are typed in my template EXACTLY the same way, but for some reason half of them just aren't showing up.
And I have no clue why my old posts are running into my links. I keep going back and adding spaces between, but that doesn't seem to matter either.

Julie, half of my posts don't have titles (not creative enough to come up with catchy titles so I usually leave it blank) so that is actually ok.

Damn it, WHO TOOK MY LINKS??? I HATE html. I am sooooo html challenged it isn't even funny!!

 
At 9:12 AM, Blogger Chan said...

Hi Julie, I've found your problem (I think I'm becoming a serial lurker come HTML fixer-uper-er)

You're missing the little > that goes at the end of the url and before the name of the link.
It should read xxx.blog.com/"> name of blog.

Do I get a prize now?lol

 
At 9:27 AM, Blogger Julie said...

Chan, THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!! I would have never noticed that!! (obviously!!) You rock!!!

Thanks girls for trying to figure it out for me!

 
At 9:49 AM, Blogger Lorem ipsum said...

Um... I just looked at your blog, and missed the excitement.

Next time, I promise!

 

Post a Comment

<< Home